Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

PERSONDATA-BESKYTTELSE

Dette website er ejet af:

Cvr.nr. 30752651

Nynne Bojsen Inc., Østerbrogade 45, 1. 2100 København Ø

Kontaktoplysninger: Tlf: 61414204, mail: mail@familiecoaching.dk


Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Du har krav på følgende i forhold til GDPR-loven af d. 25. maj 2018:

  • Få besked, når dine persondata behandles
  • Få adgang til de informationer, der behandles
  • Få korrigeret ukorrektheder
  • Få slettet informationer (blive glemt) efter endt forløb, når du ønsker det

Dine informationer forbliver fortrolige og i min varetægt, indtil de slettes efter endt forløb. Ønsker du, at de skal slettes før, har du forpligtelse til at meddele dette. Så slettes de naturligvis straks.


Dataansvarlig:

Jeg har godkendte aftaler med de virksomheder, jeg benytter mig af til både mail-system, nyhedsbreve, web-side og regnskab:

  • One.com – hosting af www.familiecoaching.dk
  • Mailchimp nyhedsbrev
  • Stripe betalingssystem

Jeg benytter mig af antivirus på alle mine digitale enheder, der behandler personoplysninger. Det er kun mig, der har adgang til dine personoplysninger.

Cookie – pop-up

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer samt til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere indenfor sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kombinerer disse data med andre oplysninger, du har givet, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til cookies, hvis du fortsætter med at anvende hjemmesiden. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller forlade sitet.

Når du siger “ok” til cookie, siger du ok til, at jeg bruger dine data til følgende:

  • viden om dit besøg
  • markedsføring af www.familiecoaching.dk og produkter relateret hertil på digitale platforme
  • dit besøgsmønster på www.familiecoaching.dk

Jeg benytter mig af online markedsføring på facebook og har en facebook-pixel installeret.

Nyhedsbrev:

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, kan du til enhver tid selv afmelde dig igen. Der er et link i bunden af nyhedsbrevet, hvor du kan administrere din tilmelding.

Ved at sige ja til at modtage mit nyhedsbrev, siger du også ja til, at jeg må fortælle dig om mine produkter, foredrag, workshops etc.

Jeg videregiver eller sælger naturligvis aldrig din email-adresse.

Kilder: 

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig i forbindelse med at du har sendt mig en besked.
  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på internettet, f.eks. facebook.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Mailchimp og facebook

Behandlingsgrundlag: 

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger pga.:

  • min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan overholde en retslig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Samtykke erklæring:

Når du henvender dig til mig via min kontaktformular, giver du mig samtidigt samtykke til, at jeg må behandle dine personoplysninger.

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, giver du samtidigt samtykke til, at jeg har dine data, indtil du afmelder dig igen.

Når du henvender dig for at bestille et forløb, giver du mig samtidigt samtykke til, at jeg har dit navn, mobil nr. og mail-adresse til brug for fakturering.

Sådan beskytter jeg dine data:

Jeg har erfaring med, at det er sikkert at sende mail til mail@familiecoaching.dk, da jeg gør brug af en anerkendt mail-platform. Men emails regnes generelt ikke for at være et sikkert medium til kommunikation. Derfor skal du være opmærksom på, at når du sender mail, foregår det på din egen risiko.

Du bør endvidere også være opmærksom på, hvilke informationer du sender til mig, hvis du tænker indholdet er for personligt.

Skriv aldrig dit cpr.nr.


Det gemmer jeg:

  • Navn, telefon nr. og mail-adresse. Jeg sletter mails og sms’er efter endt forløb eller på direkte opfordring.
  • Informationer, som skal bruges til regnskab i henhold til gældende lovgivning, gemmes som påkrævet i 5 år.

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage  markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne i forbindelse med et retslig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: i forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Journalpligt:

Da jeg ikke har journalpligt, skriver jeg ikke journal på dine sessioner, men jeg noterer dele af det, vi har talt om.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning: 

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til: Nynne Bojsen mail@familiecoaching.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til min på ovennævnte e-mail adresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mail adresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mail adresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det ske til enhver tid ved at trykke på et link i det enkelte nyhedsbrev.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelser over behandlingen af dine data til Datatilsynet.


Uddybende spørgsmål:

Hvis du har nogle spørgsmål vedr. ovenstående, er du velkommen til at sende dine spørgsmål til mail@familiecoaching.dk

Send en besked

Så kontakter jeg dig snarest muligt

 
 
 
 

15 MIN. GRATIS

- modtag en afklarende og uforpligtende samtale



Ring på: